Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Jan Breukers 1 jaar, 3 maanden geleden.

Geuroverlast op 19 december 2016 om 17:00

 • Zowel vanochtend 0715 als rond 1700 uur stank, ruikt naar dierenbrokken.

  Reactie

  De afgelopen week zijn er, zeer waarschijnlijk ook door ongunstige weeromstandigheden, meer klachten ontvangen dan de periode ervoor. De windrichting (zuid-west; zuid) in combinatie met lage windsnelheid en de grijze lucht zijn niet gunstig voor de Brouwhuis.
  Afgelopen dagen is er door mezelf diverse keren rondgewandeld in Brouwhuis en directe omgeving. Ook is eind vorige week door meerdere collega’s van Coppens de proef op de som genomen door zelf te gaan ruiken in de straten die genoemd worden in de klachten. Hierbij kunnen we vaststellen dat er andere geuren sterk waargenomen worden.
  De geur die Coppens verspreid heeft is echter nauwelijks waarneembaar en is zeker niet de overheersende geur geweest. Op de momenten van de klachten was er daarnaast bij Coppens geen sprake van een afwijkend productiepatroon. Sterker nog: op het moment dat wij ook gebeld werden over geuroverlast was er juist sprake van een productie waar, normaal gesproken, weinig geuremissie plaatsvindt.

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 3 maanden geleden door  Jan Breukers.
  Reactie

Reageer op: Geuroverlast op 19 december 2016 om 17:00

Mijn informatie: