Coppens in beeld

Welkom bij Coppens in beeld. Coppens Diervoeding is meer dan alleen een bedrijf dat diervoeders produceert.

Van de vele mensen die werkzaam zijn bij Coppens wonen er een aantal in Helmond of omgeving. Frank Verhagen, die al een aantal jaren chauffeur is bij ons, is er daar één van. Frank heeft een zoon, Sem, die een spreekbeurt moest houden op school in Brouwhuis. En Sem hield de spreekbeurt over…Coppens. Met deze spreekbeurt scoorde Sem een ruime voldoende en hiermee waren zoon, maar vooral ook vader heel erg blij. Hieronder een paar mooie sfeerbeelden die door de school en door Sem met ons zijn gedeeld.

sem-verhagen-5sem-verhagen-6

 

 

Door Omroep Brabant is in een uitzending van 3 december 2016 aandacht besteed aan de samenwerking tussen Coppens Diervoeding en Carapax. Je kunt bij “Nieuws” daar wat meer over lezen. Tijdens de filmshoot zijn er ook wat foto’s gemaakt. Enkele daarvan kun je hieronder bekijken.

img_2196img_2190

Kinderen in actie bij open dag in Koningslust bij een vleeskuikenklant. Kinderen waren op bezoek om te komen kijken naar de Goed Nest kuikentjes.

IMG_1834


Rondleiding

Onze stagiair Guido heeft voor een rondleiding gezorgd op zijn bedrijf. De kinderen die op de Groene Campus hun studie volgen konden een dag meelopen, meekijken en een presentatie bijwonen.

DSC03766DSC03773

Bij Coppens laten we ons, de kinderen én de kleinkinderen ook graag verrassen door een bezoek van Sint en Piet. Jaarlijks wordt er op de Haverdijk een sinterklaasviering georganiseerd voor collega’s en goede bekenden.

2015-11-21 15.40.352015 sinterklaas DSC_0051

Geen organisatie zonder overleg en inspraak van onder andere een Ondernemingsraad.  Dit overleg op tob(p)niveau vindt een aantal keren per jaar plaats en daarbij zijn dan de vertegenwoordigers vanuit het personeel aanwezig en, in dit geval, ook onze algemeen directeur Hendrik de Vor. (rechts in het midden).

2015-11-18 13.14.36

We zijn als bedrijf graag open naar onze omgeving toe. We willen heel graag laten zien wat een mengvoerfabriek te bieden heeft en welke functies er zoal in het bedrijf aanwezig zijn. Dit is een belangrijke reden om jaarlijks deel te nemen aan het project “Helmond Stagestad” . Hier impressies van het spelelement dat we de leergierige kinderen hebben laten doen. Dat onze bijdrage gewaardeerd wordt blijkt uit de brief die we van een van de deelnemende scholen hebben ontvangen.

2016-04-05 10.38.11Helmond Stagestad

Knippenberg College

Het is maar van welke kant je de fabriek bekijkt. Maar dat er veel groen in de omgeving van de Gerstdijk is, laten de volgende foto’s wel zien.

DSC_7338DSC_7336DSC_7351

Bij Coppens wordt niet alleen gewerkt en over werk gesproken maar er wordt ook aan ontspanning gedaan. Met een groep medewerkers zijn we hier aan de slag bij Fitland.

IMG_9298 IMG_9317

Als mengvoederbedrijf zijn we vooral bekend om onze regionale functie als leverancier voor varkens en vleespluimvee voeders. Maar als innovatief bedrijf staan we ook in de spotlight bij buitenlandse bedrijven. We hebben dan ook regelmatig buitenlandse gasten die graag een kijkje komen nemen in onze moderne fabriek aan de Gerstdijk. Hier hebben we een aantal Denen op bezoek

????????????????????????????????????